Biokera „Honey Scalp Care“ – plaukų priežiūros linija, skirta galvos jautriai odai

Biokera „Honey Scalp Care“ – plaukų priežiūros linija, skirta galvos jautriai odai

Biokera „Honey Scalp Care“ - pagrįsta ekologiškai auginamu medumi, sukurta be sulfatų ir parabenų, išlaikant visas natūralias medaus savybes.

Medaus savybės, kurios buvo pripažintos tūkstančius metų įvairiose kultūrose, apima drėkinimą, antioksidacinį, priešuždegiminį, antimikrobinį ir imuninę sistemą stiprinantį poveikį. Medus buvo naudojamas medicinoje, kosmetikoje, žaizdų gydymui, kaip natūralus saldiklis ar baktericidas.

Šios žinios buvo per kartas perduotos, pagrįstos šiuolaikiniais kosmetikos tyrimais, vedančiais prie Biokera Scalp Care linijos kūrimo.

Ši priežiūros linija ypač tinka tiems, kurie kenčia nuo disbalanso galvos odoje, kurią dažnai lydi niežulys, pleiskanojimas arba riebalų perteklius.

Šios linijos produktai:

Scalp Care Šampūnas


Nauja, be sulfatų sukurta formulė. Šis šampūnas švelniai valo plaukus, pašalindamas nešvarumus, sebumą ir pleiskanas, kurios užkemša plaukų folikulus, atkurdamas galvos odos natūralų balansą dėka veikliųjų ingredientų.


Pagrindiniai ingredientai:

  • Ekologiškas medus
  • Karališkasis medus
  • Cinko peptidai


Be sulfatų ir parabenų

Scalp Care Kaukė


Ši aktyvi kaukė yra antrasis žingsnis priežiūros procese, stiprinantis šampūno veikimą. Ji giliai maitina plaukus, minkština ir suteikia jiems ypatingą blizgesį.


Pagrindiniai ingredientai:

  • Ekologiškas medus
  • Karališkasis medus
  • Cinko peptidai
  • Chia sėklų aliejus


Be sulfatų ir parabenų

 

SOS Remedy Serumas

Serumas jautriai galvos odai, kovojantis su niežuliu, paraudimu, sudirginimu.

Šis produktas papildo gydymą. Pagrindinė jo paskirtis yra nuraminti jautrią odą, gali būti naudojamas siekiant sumažinti arba užkirsti kelią sudirgimo ar niežėjimo atsiradimui.

Svarbiausias jo ingredientas yra gluosnio žievės ekstraktas ir medus, kurie ramina odą dėl analgezinių, priešuždegiminių savybių.

Jo sudėtis daro šį serumą tikra pagalbos priemone, kai susiduriama su dirginimu ar stipriu niežuliu.

Pagrindiniai ingredientai:

  • Gluosnio žievės ekstraktas
  • Ekologiškas medus
  • Karališkasis medus
  • Cinko peptidai


Be sulfatų ir parabenų

 

Savybės ir nauda medaus naudojimo Biokera galvos odos priežiūros rutinoje

Biokera Scalp Care naudojamas medus yra ekologiškai sertifikuotas, surinktas bitėmis iš žiedų, esančių bent 3 km* atstumu nuo miestų centrų, pramoninių vietovių ar neekologiškų ūkių.

*Atstumas nustatytas pagal bičių skrydžio diapazoną, nes bitės paprastai skraido iki 3 km ieškodamos žiedų, nors paprastai jos neskrenda daugiau nei vieną kilometrą.

Medaus savybės ir nauda:

  • Priešuždegiminis ir raminamasis poveikis: tai daro medų idealiu jautriai galvos odai, padeda sumažinti galimą odos uždegimą ir sudirgimą.
  • Antimikrobinis poveikis:  dėl didelio kiekio medžiagų, slopinančių bakterijų augimą, jis gali padėti užkirsti kelią bakterijoms, kurios sukelia įvairias galvos odos patologijas (pvz., pleiskanas).
  • Drėkinantis poveikis: turtingas gliukozės ir fruktozės, kurios absorbuojasi ir sulaiko vandenį, kad drėkintų ir maitintų plaukus bei galvos odą.
  • Antioksidacinis poveikis: apsaugo odą ir plaukus nuo oksidacinio streso (kovoja su senėjimu).

Kiti ingredientai:

Bičių pienelis: 

Itin maistingas ingredientas, turtingas vitaminais ir aminorūgštimis. Bičių pienelis gaunamas tik iš bitės motinėlės ląstelių. Jis pasižymi antibakteriniu poveikiu galvos odai ir intensyvia maitinamąja galia.


Chia sėklų aliejus: 

Žinomas dėl savo didelio maistinių medžiagų ir antioksidantų kiekio. Chia aliejus suteikia plaukų pluoštui maitinimą ir apsaugą, atkuriant natūralų blizgesį. Padeda išlaikyti plaukus sveikus ir stiprius ilgiau, vėlina senėjimo procesus.


Gluosnio žievės ekstraktas:

Ši salicilo rūgštis yra augalinės kilmės ir žinoma kaip aspirino pagrindas, turintis priešuždegiminių, antiseptinių ir antimikrobinių savybių, kurios padeda kovoti su galvos odos problemomis. Tai esminis serumo ingredientas, būtinas galvos odai atkurti, kovojant su niežuliu, dirginimu ir diskomfortu.

KAIP NAUDOTI:

INTENSYVUS GYDYMAS:

  • Dažnai naudokite šampūną ir kaukę. Kartodami šią procedūrą kartą per savaitę, kol bus pasiektas norimas rezultatas.
  • Drėgnus plaukus suvilgykite šiltu vandeniu, užtepkite šampūną ir masažuokite iki putų. Gerai įmasažuokite, o tada palikite veikti 1–2 minutes. Išskalaukite ir pakartokite.
  • Po plovimo tepkite kaukę per visą plaukų ilgį. Iššukuokite. Palikite veikti 5–10 minučių. Išskalaukite šiltu vandeniu.
  • Po plovimo švelniai užlašinkite du lašiukus serumo ir paskirstykite per visą galvos odą. Švelniai masažuokite, vengiant stiprių judesių. Palikite veikti.

Serumas gali būti tepamas niežuliui ir diskomfortui pašalinti. maksimaliai 3 kartus per dieną.

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar „Scalp Care“ produktai skirti tik jautrią galvos odą turintiems žmonėms?
    • Ne. „Scalp Care“ savybės naudingos visiems, tačiau ypač tinka kaip gydymo ir prevencijos priemonė žmonėms, turintiems jautrią galvos odą, galvos odos problemas. „Scalp Care“ linija yra dermatologiškai ir kliniškai patikrinta.
  2. Ar „Scalp Care“ pakeičia „Biokera“ specifinius pleiskanų ar greitai susiriebaluojančių plaukų gydymo produktus?
    • Ne. „Scalp Care“ produktus reikėtų naudoti kaip visapusišką galvos odos priežiūros priemonę, siekiant palaikyti ir atkurti galvos odos sveikatą.
  3. Iš kur kilo „SOS Remedy“ serumo pavadinimas?
    • „SOS REMEDY“ tinka niežuliui mažinti, uždegimui ir paraudimui, dažnai susijusiems su jautria galvos oda, mažinti ir atpalaiduoti.

Ar žinojote, kad...?

Dauguma maisto produktų laikui bėgant genda, tačiau medus išlieka nepriekaištingai išsilaikęs ilgą laiką. Nors gamintojai privalo nurodyti 2 metų galiojimo laiką, puikus šio ilgo išsilaikymo pavyzdys yra medus, rastas Tutanchamono kape, kuriam daugiau nei 3000 metų ir jis buvo nepriekaištingos būklės.

Medus vertinamas dėl savo daugybės savybių nuo seniausių laikų. Pirmieji duomenys apie bitininkystę siekia 7000 m. pr. Kr. nuo tada medus atliko svarbų vaidmenį visose senovės civilizacijose. Senovės egiptiečiams medus buvo dievo Ra ašaros dalis ir buvo įtrauktas į visas religinio aukojimo apeigas. Medus buvo naudojamas gydyti kataraktą, žaizdas, nudegimus, kosmetikai. Graikų mitologijoje jis buvo dievų maistas. Hipokratas, šiuolaikinės medicinos tėvas, naudojo medų įvairioms odos ligoms, opoms ir skausmui malšinti, gydyti.

Close